Hvad skal jeg næste år?

18 år

I onsdags fyldte jeg 18 år. For mig er det bare endnu et år i bogen. Det er vist ikke gået op for mig endnu at jeg faktisk er blevet voksen. I hvert fald har jeg fået tusindevist af breve der skulle underskrives fra banken og skolen… Ja ja, det følger jo med.

I lørdags holdt jeg min 18 års for mine venner. Det var en helt fantastisk aften/nat, hvor der blev festet igennem til den lysemorgen! 😀 Der var godt nok ingen søvn at få i huset. Hahah sorry mor og far! IMG_1357

Jeg er ret så kreativ anlagt så selvfølgelig skulle der pyntens op med balloner og pomponer.

IMG_1360

Vi fik en masse god mad at spise 🙂

IMG_1367

Mine forældre havde bestilt en lille overraskelse til mig. En frugtbuket 😛 Den blev hurtigt spist.

IMG_1377

Fik også lidt gaver! 😉

IMG_1388

Selvfølgelig kom de 18 shots også!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal jeg næste år?