Kähler vaserne

Udsalg!

0aca3e606356465e8b6cafa7b9a7f024Yeah! Så starter der snart udsalg alle vegne! Jeg er hel vild med udsalg. Hvem er ikke det? Jeg har det med at gå shop-amok. Hahah okay, måske ikke lige så meget som i filmen “Confessions of a Shopaholic”, men tæt på! 😉 Jeg skal ud og shoppe med min mor på søndag, så må vi se hvad det bliver til. Kan i hvert fald godt bruge lidt nyt tøj til sommeren. Synes godt jeg kan få klemt nogle flere shorts ind i mit skab, og måske nogle nye toppe. 🙂 Jeg har allerede købt ny bikini. Glæder mig bare til at bruge den. confessions_of_a_shopaholic03

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kähler vaserne