Respekt til blogger

Love Vero Moda

Min suverænt yndlings butik/ tøjmærke er Vero Moda. Jeg ELSKER deres tøj! Næsten alt mit tøj er fra Vero Moda. I dag fik jeg deres blad, som man kan få gratis i deres butikker. Bladet hedder “Style notes” og er også en blog Vero Moda har udover deres hjemmeside. I denne udgave af bladet hører man om sangerinden Lily Allen. Man kan læse om hendes seneste comeback og alt hendes yndlingtøj fra Vero Moda.

DSC_0095

Noisy may har de bedste jeans. De er super fede og sidder bare perfekt på en. Kan varmt anbefale dem. Mit seneste køb er faktisk en skjorte fra Noisy may, er super glad for den! 😀Vero Moda

Her er noget af mit ynglingstøj fra blandet. Jeg er især vild med en grå trøje ↑, har en der ligner den meget fra Vila. Skjorter er jeg også begyndt at gå meget med, synes man kan style dem meget forskelligt og det elsker jeg. Skoene er vild fede, har nogle der minder om dem 🙂 Det er mine yndlings sko til om vinteren, så fine! Ponchoer er så dejlige, har selv en af dem, rigtig gode om vinteren. Ellers synes jeg bare i skal gå ned i jeres Vero Moda og få et gratis blad og få lidt inspiration til efterårsgarderoben 🙂 Det skal lige siges at bladet er på engelsk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Respekt til blogger