Love Vero Moda

Med eller uden?

Med eller uden

Jeg har nu gået rundt i et stykke tid og synes mit hår var lidt kedeligt. Det er meget de samme frisurer jeg har. Det er svært at sætte ens hår forskelligt, når man har pandehår. Jeg har sådan set overvejet det MEGET, om jeg skal prøve at lade det vokse ud. Men kan ikke helt finde ud af, hvad jeg vil. Mange af min venner synes at jeg var bare lade det være, mens andre synes jeg skal lade det vokse. Hvad synes I? Jeg har holdt muligheden åben. Jeg har ikke fået mit pandehår klippet i over to måneder og kan snart ikke se ud af øjnene mere. Jeg er allerede begyndt at sætte det til siden eller op, som på billedet. Hm… What to do?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love Vero Moda