10 ting om mig #2

Herlevløbet 2015

Herlevløbet

I dag starter Herlev festuge. Hver år bliver det skudt i gang med et løb. Først er det de små børn der løber 2,5 km. Derefter er det de unge og voksne der løber, man kan vælge mellem 5 km eller 10 km.

Faktisk var det ikke meningen af jeg skulle løbe i dag. Det var noget jeg besluttede mig for spontant i morges. Min bror har valgt en linje på sin skole, hvor alle elever skal deltage i løbet på 5 km. Da jeg hørte han skulle løbe med, ville jeg også.

Jeg er vant til at løbe flere gange om ugen. Bare i denne uge har jeg løbet 12 km. Så jeg valgte at løbe 10 km i dag. Jeg elsker stemningen ved et løb. Alle folk skal det samme, de er glade og alle parat til at løbe.

Ruten var 2,5 km. Så jeg skulle løbe den 4 gange. Lidt kedelig at løbe en samme rute igen, igen, igen og igen… Næsten alle skulle løbe 5 km. Lidt frustrerende at alle stopper og er færdig, når man selv kun er halvvejs. De sidste 5 km var meget varme og hårde. Min ben var også ved at være trætte, når man har løbet flere gange på en uge, kan man sagtens mærke det, og det gør at det går lidt langsommere.

Jeg fik klaret løbet på 1 time og 3 min. Ikke min bedste tid, men efter at det var så varmt og mine ben var trætte til sidst. Er det Ok. Nu har jeg så løbet 22 km i denne uge! 🙂 Det jeg stolt over! 😛

Min rekord er 10 km på 54 min. Det var til Nordbo løbet i Slagelse i 2014.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting om mig #2