Bær jagt

Min top 10

Musik

Jeg lytter en del til musik, når jeg er kommet hjem fra skole. Det er en afslappede måde at komme ned på. Jeg lytter for det meste altid til det nyeste pop musik. Det er det musik der ligger på spotify top 100. Ellers det youtube forslår uden i siden, efter man har hørt en god sang.

Musik er min måde at slappe af på. Jeg bruger musik til at få følelser og tanker i gang. Hver gang jeg skal skrive en opgave i skolen, på med musikken. Det får mig ind i en anden verden, hvor alt er perfekt på min måde. Som om alt kan ske. Når jeg skriver mine blog indlæg hører jeg som regel også musik, (det gør jeg i hvert fald nu). Man siger også musik er noget af det vigtigste til en fest. Det laver en god stemning, man kan både snakke, synge med på sangen og danse til det.

Jeg har lavet min top 10 playliste af sange jeg hører lige for tiden. Nogle af dem bliver nok snart skiftet ud, da de er ved at være lidt for gamle i mit hoved.


♥ Justin Bieber – What do you mean?

♥ Christopher – Tulips

♥ Selena Gomez – Good for you

♥ R. City – Locked away

♥ One Direction – Drag me down

♥ Kygo – Nothing left

♥ Imagine Dragons – Shots

♥ Demi Lovato – Cool for the summer

♥ Rita Ora – Body on me

♥ Ciara – Dance like we’re making love

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bær jagt