Det kan du lave på en regnvejrsdag

Min uge

Skolen:

Nu det snart en måned siden jeg startede i skole. De første par uger var introuger med små samarbejs opgaver og dejlig “korte dage”, dvs. fri før tid. 🙂 I denne uge gik det op for mig, hvor lange vores dage er. Mandag og onsdag har jeg fri kl. 15:50. Det er lang tid at gå i skole, efter min mening. De andre dage er til kl. 14:40, undtagen fredag der har jeg fri kl. 13:25, det så dejligt. Lektierne er også begyndt at strømme til. Der er hele tiden fremlæggelser, læse opgaver og stile. Thug life! Jeg er jo vant til at senest at have fri kl. 15:00 og ingen lektier havde. Men jeg må sige. jeg er glad for at være kommet i gang igen efter mit år på Medieskolen. I min klasse er vi 31 elever, 12 piger og 19 drenge. Har aldrig været så mange i en klasse før, det ret vildt, men også fedt. Folk er virkelig søde og vi har det godt sammen i klassen.

Fritid:

I denne uge starter mange TV3 programmer, som fx Robinson og Bikini Island. Jeg må sige, jeg er en trofast følger på de af TV3 programmer. Det er god underholdning i min verden og et af dagens højdepunkter 🙂

Jeg har også været ude at shoppe sammen med nogle veninder, fik ikke rigtig købt noget. Da de Nike free sko jeg skulle havde købt ikke var i min størrelse. Nederen… Men nu har jeg købt dem over nettet og ser frem til at få dem! Dem laver jeg nok et lille indlæg om. 🙂

Sammen med nogle fra min klassen var jeg også på Starbucks for at drikke kaffe. Uhh det er godt deres frappuccino med karamel. Den er en sikker vinder. 😛

Weekend:

I fredags tog jeg i byen sammen med min venner. Vi havde en rigtig god og sjovt bytur. Det var rart at få tankerne væk for skole og lektier! Faktisk er næsten alle mine venner drenge. Jeg har kun 3 tætte veninder, hvor jeg har 6 tætte venner. Har det bare fedest med drenge, ved ikke helt hvorfor. Måske er det deres humor eller at der ikke går så meget pigefnidder i den, men de lader mig være 100% pige med at kunne snakke om fyre og se tøsefilm med dem. Hahah det så fedt. De kan ikke få mig til at spille computer eller Fifa. Haha

Lørdag fik jeg besøg af min farfar og hans kæreste. Det var længe siden jeg sidst havde set dem, så det var hyggeligt at få snakket med dem igen.

Resten af weekenden skal jeg bare sove og slappe af. Fik kun 4,5 times søvn lørdag, så er helt smadret. Hader når man bare ikke kan sove længere….

Byen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kan du lave på en regnvejrsdag