Min uge

Efterårs jakker

Jeg har samlet lidt inspiration til efterårs jakker. Efteråret er en af mine yndlingsårstider. Jeg elsker naturen og farverne på træerne. Tøjmæssigt er efteråret nok min yndlingsårstid. Jeg elsker jakker og striktrøjer. Især de helt bløde striktrøjer, de er så hyggelige. 🙂 Min mor siger altid at jeg er besat af jakker. Tror at halvdelen af min skab bare er jakker! Like really! Jeg har jakker i mange farver, sort, hvid, grå, brun, bordeaux, lyseblå, lilla, grøn og selvfølgelig i forskellige nuancer. Jeg er især glad for min bordeaux læderjakke, som er en fin efterårs farve. Min lyseblå dunjakke, virkelig behagelig, og min grå vinterjakke!!! Jeg elsker den! Jeg havde ellers lige fået en vinterjakke sidste år, men da jeg har ude og shoppe med min kusine, så jeg den lækreste jakke fra Vero Moda. Den fik jeg så i julegave af min forældre. Jeg glæder mig til, at det bliver rigtig koldt, så jeg kan få den på igen.

Men selvom jeg er tosset med den, er jeg allerede begyndt at kigge efter en ny jakke. Det lyder måske lidt dumt, nu hvor jeg har 5 vinterjakker i forvejen og elsker min jakke højt. Så er jeg stadig besat af at få en ny flot jakke. Jeg skal jo have en til hver dag på ugen, ikk? 😉 Den korte lysegrå jakke på billedet nedenunder synes jeg er rigtig fin. Jeg har allerede sagt til min mor, hvor fin den er. Måske bliver det min nye jakke for i år, who knows?

Her er i hvert fald lidt inspiration til jer, håber også i kan lide dem. Der er lagt link ind længere nede i teksten 🙂

Jakker

Links: 1. her, 2. her, 3. her 4. her 5. her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min uge