The Voice'15

Serie anbefaling: The Vampire Diaries

The-Vampire-Diaries-Season-6-HD-WallpaperThe Vampire Diaries handler om to vampyrbrødre, der forelsker sig i den samme pige i Mystic Falls – en lille by, hvor overnaturlige væsner lever i hemmelighed blandt indbyggerne. Et kæmpe trekantsdrama, som vender historien på hovedet flere gange. Fortællingen skifter mellem nutid og fortid, da der er mange dobbeltgænger, som kommer til live. Man kommer hurtig til at holde af de forskellige personer i serien.

Jeg vil anbefale The Vampire Diaries til dem der elsker horror-fantasy og kærlighed. Man skal være god til at følge med i fortællingen, da mange personer dør og bliver genoplivet tusinde gange, så det kan godt være lidt svært.

BONUS INFO – Læg mærk til når der bliver revet et hjerte ud. Så er det en frugt, fx. et æble, vindruer eller granatæble.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Voice'15