Serie anbefaling: The Vampire Diaries

Christopher ♥

Christopher

Som de fleste piger nok har, har jeg også et lille crush, dette er så kun min yndling blandt de danske. Han er kendt for sit krøllede nudelhår og at pigerne kæmper om at få det første like…. Kan du gætte det???? Det er selvfølgelig Christopher!

Faktisk var jeg med helt fra start. Første gang jeg hørte ham, var da min moster var hjemme hos mig. Hun kom ind på mit værelse, hvor jeg sad sammen med mine kusiner. Hun kom helt glad ind og sagde at på jobbet var der en meget talentfuld ung mand, der var god til at synge og at hun synes vi skulle høre ham. På optagelsen kunne man høre Christopher synge og spille guitar på sit værelse. Han sang et cover nummer, jeg ikke husker navnet på. Det lød virkeligt godt. Min moster var overbevist om, han nok skulle blive til noget stort. Hver gang jeg så min moster, blev hun ved med at snakke om Christopher. Det hele gik meget hurtigt, lige pludselig havde han fået en pladekontakt og var kendt af alle i Danmark og nu også i udlandet. Faktisk skulle han havde spillet til min kusines konfirmation i 2012, men han var blevet for kendt og skulle spille koncert i Jylland. – Det var den korte historie om første gang jeg hørte Christopher.

Begge mine kusiner har mødt ham personligt. Jeg har kun været til 7 koncerter, hvor han spillede nogle numre. En af dem var dog kun med ham selv 😛  Ellers har jeg hans autograf, som jeg har fået af min moster.

Det var hele min historie om min moster, som viste mig optagelsen af Christopher. Jeg synes det er sjovt, at han er blevet så stor. Stor respekt herfra. Jeg kan alle hans sange udenad og følger ham overalt på de sociale medier. Han er jo total lækker og har i lige set den six pack! 😛 – Jeg er fan!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: The Vampire Diaries