Nike free 5.0

Rastløs

IMG_2597 - Kopi

Jeg føler mig så stresset denne weekend. Faktisk har jeg haft det sådan i nogle dage nu. Stressen kommer af, at jeg ingenting skal denne weekend. I N G E N T I N G! Tanken om at jeg bare skal sidde derhjemme og lave ingenting eller som andre kalder det, at slappe af! Jeg har lavet noget hver weekend i snart 2 år, uden at have en weekend at slappe af i. Jeg bliver helt rastløs bare ved tanken. Måske har jeg meget godt af lige at bruge en weekend uden fest, fødselsdage, koncerter, Tivoli/bakketure og andre mærkelige ting, men hold op det er kedeligt, ikke at lave noget.

Her til aften har jeg prøvet at starte op på min dansk opgave. Det går sådan…. ok… dårligt. Jeg kan ikke koncentrere mig. Min krop er for rastløs og mit hoved for træt. Så dansk opgaven bliver lavet i morgen, forhåbentligt. Har prøvet at starte på en film. Så 6 min af den, og den er stadig på pause, kan ikke finde ud af om jeg orker se en film eller ej. Nu hører jeg så musik, snapper lidt med folk om hvor spændende min aften er. Og ja så endte jeg på bloggen.

Jeg ser virkelig frem til de næste par weekender, hvor jeg skal noget igen. Det kan bare ikke gå for stærkt!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nike free 5.0