Rastløs

Begyndt på kørekort

IMG_1786 - KopiNu er det snart et halvt år siden jeg fyldte 18 år. I gave af mine forældre fik jeg penge til et kørekort. For to uger siden begyndte jeg på at tage det. Jeg har nu været til tre teoritimer og skal ud og køre på manøvrebane i starten af efterårsferien. Jeg glæder mig rigtig meget, og er spændt på om jeg overhoved kan finde ud af det. Men det er jo derfor jeg er der. Synes der er mange ting man skal havde gjort, før man får kørekortet. Lægeerklæring, førstehjælpskursus, teoritimer, manøvrebane, glatbane, mørkekørsel og selvfølgelig køretimer. Udover det er der selve teoriprøven  og køreprøven. Hvis alt går efter planen, og jeg består første gang, har jeg kørekort i starten af næste år (2016).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rastløs