Serie anbefaling: Gossip Girl

Y.A.S BODYSTOCKING

BODYSTOCKING 2BODYSTOCKINGI sidste uge gik jeg fuldstændig shop-amok! Samme dag jeg fik min SU var den brugt… Jeg havde gået i noget tid og tænkt over at købe en bodystocking. Da jeg var i Vero Moda i Lyngby storcenter fik jeg øje på denne skønhed. Jeg er hel vild med blonderne og den flotte ryg. Jeg havde den allerede på om fredagen, da jeg var i byen. Haha fik meget opmærksomhed!            Hvorfor mon 😀

Den kostede 300 kr. og er fra mærket Y.A.S.

Den bodystocking jeg købte er ikke til at finde på nettet. Men der findes mange der ligner den rigtig meget. Jeg har fundet 6 bodystockings der ligner den en del, også fra samme mærke Y.A.S.

Hope you like them 🙂

BODYSTOCKING 3

Links: 1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her, 6. her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: Gossip Girl