† Når virkeligheden rammer †

Efterårsferie i Barcelona

FoodI efterårsferien var jeg i Barcelona med min familie. Vi boede lige overfor et kæmpe food marked, lige ud til Las Ramblas, som er en lang gågade i Barcelona, der fører ud til vandet. På markedet kan man købe alt muligt mad, som  frugt, smoothies (som vi købte rigtig meget af), til skinke, svampe, fisk, kød, æg, salater og slik. Chokolade  Vi smagte mange forskellige ting på turen. Chokolade, frugt og tapas spiste vi meget af. 😛Kirke

Vi så mange seværdigheder i Barcelona. I Barcelona ligger en kæmpe kirke ved navn La Sagrada Familia, som foreløbig har været over 100 år om at blive bygget. Kirken er stadig ikke færdig, den siges at skulle stå færdig i 2030. Inde i kirken er der store farvede vinduer, som giver et fantastisk lys. Det er en utrolig smuk kirke som klart er et besøg hver. Jeg er normalt ikke meget til at se på “kedelige” kirker, men denne vil jeg klart anbefale.

Springvandet på Placa Espanya er et fantastiske syn. Springvandet skifter form og farve, mens der spilles musik ud over pladsen. Det er ikke kun turister der kommer og ser springvandet, der er også mange spanioler der kommer for at gense det smukke syn. Mont Magica springvandet blev renoveret i forbindelse med de Olympiske lege i 1992.

Springvand

Vi besøgte også parker, havnen, Barceloneta (stranden), det olympiske bjerg (Montjuïc), Picasso museet og shoppingcentre. Vejret var dejligt hele ugen med ca. 20 grader, hvor man stadig kunne sidde ude og spise om aften. Barcelona - mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

† Når virkeligheden rammer †