Mit livs kamp

Glitter outfits

Sølv sæt

Sættet kan købes her neglelak, øreringe, sko, top & nederdel

 Glitter kjoler

Kjolerne kan købes her kjole 1kjole 2kjole 3kjole 4 & kjole 5.

Jeg er typen der ELSKER glimmer og palietter. Det ses tydeligt i min garderobe. Jeg har kjoler, buksedragter, jakker, tasker, sko, neglelak og smykker, alt sammen med glitter på. Det har faktisk været så slemt at jeg har fået kaldenavnet “Glitter” af nogle af mine venner. Jeg endte også med at få en masse glitter ting i 18 års gave af nogle venner. Haha de kender mig for godt. 🙂

Her er lidt inspiration til jer der også elsker glitter!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit livs kamp