Glitter outfits

En anderledes bytur

IMG_1035

Så kom sneen til Danmark i lørdags og hold da op, der kom meget. Her i Storkøbenhavn faldt der 20-30 cm på en aften. Så klog som jeg er, havde jeg aftalt med nogle venner at tage i byen, selvom meteorologerne havde lovet sne. Har før været udsat for at vejrudsigten har lovet skybrud og stormvarsel, hvor jeg har valgt at blive hjemme, men hvor der så ingenting kom… Så i byen skulle jeg i lørdags på trods af sneen. sne 1Lidt snapchat billeder af det dejlige vejr…

Jeg blev nødt til at gå til stationen i dette lækre vejr. Hahaha jeg lignede en snemand, da jeg ankom til byen Mama Club med mine venner. Igen havde jeg været så klog at tage en bodystocking. Dejligt varmt… NOT! Så var det godt man kunne få varmen på dansegulvet. Gilli skulle spille på Mama Club. Der var simpelthen så mange mennesker, at der ikke var plads nok til alle. Køen til en baren var monster lang, så der blev heller ikke drukket nok til det var sjovt at blive skubbet og mast på dansegulvet. Det endte med at vi tog hjem lidt før koncerten startede. Vi havde trods alt en god bytur og jeg fik set nogle venner, som jeg ikke havde set i lang tid.

Hjemturen var meget kold. Min iPhone overlevede det ikke helt. Den nåede at gå ud på grund af kulden. Men jeg fik underholdt mig selv hele vejen hjem, med hvor meget sne der lå. Forestil dig at se en person gå og hoppe i sneen på vej hjem fra en bytur. Haha det var så mig! 😀

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glitter outfits