En anderledes bytur

Black Friday

Black Friday

I går var det black friday, som nok alle bemærket. Jeg blev i hvert fald godt træt af at se og høre det i alle reklamer. Jeg havde fri for skole fredag og min mor havde taget fri fra arbejde. Så vi tog sammen ud for at shoppe. Først var vi i Ballerup centret. Der fik jeg købt et par sorte stramme bukser fra Pieces. Derefter tog vi videre til Rødovre centret. Der var vildt mange mennesker overalt. Især senere på dagen, hvor mange fik fri. I Rødovre fik jeg købt nogle bluser, begge er strik bluser fra Vila og Ichi. Så kan vinteren bare komme an.

Derudover fik jeg købt en julegave til mig selv, som har kostet hele min SU for mange måneder. Jeg har gået rundt i noget tid og tænkt på hvornår jeg skulle købe den. I går fik jeg et godt tilbud, så det blev nu. Ihh glæder mig til at få den i brug! I finder nok ud af det senere her på bloggen, hvad det er jeg har købt 🙂

Black friday køb

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En anderledes bytur