1. December

Adventskalender #del 1

Jeg er lidt sent ude med dette indlæg. Det var jo den første advent i søndags, men i skal ikke snydes.

Sidste år gik jeg på medieskolen i Lyngby på film-linjen. I oktober måned (2014) begyndte jeg at skrive på en advents julekalender sammen med nogle fra min klasse. Manuskriptet blev skrevet på to uger og optagelserne blev filmet på en måned. Klipningen fandt sted i optagelses perioden og 2 uger efter filmningen. Så rundt regnet tog det 2 måneder at lave denne adventskalender bestående af 4 afsnit.

Serien hedder “Skyggens Jul” og handler om fire venner der vælger at holde jul sammen i et hjemsøgt hus, hvor der tidligere er sket en masse skumle ting. En mystisk pige ved navn Annabelle, en julemand og en havenisse bliver ved med at dukke op og gøre vennerne bange. Det er to historier der strækker sig over handlingen, en fortid og nutid. Men hvad sker der hvis fortiden hjemsøger nutiden?

Jeg spiller Sofie en af hovedpersonerne i serien. Hun er kæreste med Jonathan, og hun er den jaloux type. Hun er tit irriteret på vennen Morten, og har en tendens til at være lidt snobbet i det. Sofie tror ikke på det overnaturlige, og har hendes venner mistænkt for at lave en prank på hende.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. December