Adventskalender #del 1

Adventskalender #del 2

2 adventSå blev det anden søndag i advent. Jeg har haft en rigtig sjov og hyggelig weekend. Fredag var jeg sammen med mine venner, hvor vi tog i byen om aftenen. Jeg havde min guld jakke på. Man kunne i hvert fald godt se mig på dansegulvet. Haha! Lørdag blev brugt på at sove og slappe af. I dag var jeg i biffen med min gode ven, for at se ” the hunger games: mockingjay part 2″. Den sidste film af slagsen. Rigtig god film, hvis i ikke har set den endnu.

Nu står den på afslapning og lidt teoriundervisning fra nettet. Der er jo ikke så lang tid til jeg skal til teoriprøve!

Så kan i se andet afsnit af Skyggens Jul 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskalender #del 1