Adventskalender #del 4

Juleaften 2015

DSC_0034DSC_0016 DSC_0012 DSC_0018DSC_0013 DSC_0020DSC_0024DSC_0031 IMG_0560 IMG_0565

Jeg håber i alle har haft en dejlig juleaften i går. Det havde jeg i hvert fald. I år holdt vi jul hos min moster sammen med hele familien. Vi fik en masse lækker mad og skønne gaver. Vi har altid så mange pakker at de aldrig kan være under vores juletræ. Det tog os 2,5 time at pakke alle gaverne op. Jeg fik mandlen i ris a la manden, haha. De andre  blev ved med at spise mere for at få den, men jeg havde siddet med den det meste af tiden…

Jeg har brugt dagen på at sove længe og hygge med familien.

I morgen kommer hele familien til julefrokost. Så det er tidligt op. Jeg mangler stadig at finde tøj, kan ikke finde ud af hvad jeg har lyst til at tage på, men måske en af julegaverne 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventskalender #del 4