Bag om "Skyggens Jul"

Året der gik 2015

PicMonkey CollageJeg synes godt nok året er gået hurtigt. Jeg føler stadig vi mangler mindst et kvartal, men måske er det meget godt året er omme og vi starter på et nyt.

2015 var året hvor jeg tog mig sammen til at blogge igen. Jeg elsker at skrive og bruger det meget til at skrive mine tanker ned og hvad jeg har oplevet. Jeg prøver at få taget billeder til bloggen, men med alt den tid jeg bruger på skolen, gør det det lidt svært. Ville ellers godt have flere. Måske kommer det i det nye år, who know?

I 2015 stoppede jeg på medieskolen Lyngby og måtte sige farvel til en masse mennesker. Synes altid det er mærkeligt at de ikke skal være en del af ens hverdag mere. Heldigvis snakker og ser jeg stadig nogle af dem. I kan læse om mit år på medieskolen her.

I år var året hvor jeg fyldte 18 år. Det gjorde jeg i maj, hvor alting lige pludselig skulle ske. Min lillebror skulle konfirmeres. Jeg elsker at planlægge fester og begivenheder. Så udover mine to 18 års fester (i kan læse om den ene her) var jeg også med til at planlægge min brors konfirmation. Siden jeg fyldte 18 år, er alting gået stærkt. Jeg har været en del i byen med mine venner, jeg er begyndt på at tage kørekort (kan læses her) og jeg har stemt til folketingsvalg i juni (kan læses her) og folkevalgte i november.

Jeg har også været en del ude at rejse. I starten af året var jeg på en mini skitur med skolen til Sverige. I sommerferien var jeg i Italien og Frankrig (kan læses her) og i efteråret var jeg i Barcelona med familien. (kan læses her)

Jeg startede efter sommerferien på handelsskolen i Lyngby. Det er jeg er rigtig glad for. Man lærer en masse nye spændende fag, som jeg ved jeg kan bruge i fremtiden. Nu der er jo allerede gået et halvt år på den uddannelse. Så der er “kun” 1,5 år til jeg får huen! I kan læse lidt om mine uddannelser her og hvordan jeg har kæmpet før i tiden her.

Året bød også på et stort tab i familien. Min elskede farfar gik desværre bort, uden nogen grund. (heart attack) (kan læses her) Det har man godt kunne mærke, især hver i juletiden.

Mit år har været rigtig godt og budt på en masse nye oplevelser, venskaber og kærlighed.

Håber i alle kommer godt ind i det nye år og i vil forsætte med at læse med i det nye år! 😀

Godt nytår!

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag om "Skyggens Jul"