Træning i december

At være rastløs

DSC_0118Siden min eksamen i mandags, (som i øvrigt gik godt) har jeg bare ligget og puttet mig i min nye seng. Uhhh jeg elsker den. Nu kan man rigtig lave “søstjerne” i den, når man skal sove. Haha!

Er der noget bedre end at have fri en hel uge, og så bare bruge den på at terpe en tv-serie, iført hyggetøj og drikke varm kakao? For mig er svaret enkelt. Ja! Nøj, jeg keder mig. Alle andre er i skole eller på arbejde og har ikke tid til noget. Jeg ligger bare derhjemme og dovner den. Det er slet ikke mig. Jeg bliver rastløs. At sove længe og at have fri er dejligt, men når man bare laver det samme hele tiden, så bliver det kedeligt. Jeg har brugt alle uges aftener på at træne, for at der skulle ske noget andet.

I fredags fik jeg så besøg af en ven om aftenen, hvorefter jeg tog i byen for at fejre en af mine bedste venner. Finally, endelig fik folk tid. Hurra for weekend.

I kan godt høre jeg har det hårdt 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning i december