Pandekagedag

Sunde cookies

IMG_1035IMG_1037

Nu det ikke nogen hemmelighed at jeg er meget sundhedsfikseret. Jeg elsker at spise sund mad, det er det bedste! Jeg lavede forleden dag disse cookies for første gang og var helt vild med dem. Nu har jeg så lavet en ny portion. Det er en lækker eftermiddagssnack, som man kan spise mange af med god samvittighed. 😉

Opskrift:

1 banan

1 kop havregryn

groft hakket mandler 

groft hakket tranebær eller rosiner 

Mos banan med en gaffel i en stål. Hak mandler og tranebær/ rosiner og tilsæt havregryn til sidst. Brug fingrene til at blande og forme dine cookies. Læg dem på en bageplade og så i ovnen med dem i 15 min. (200 grader varmluft). Så nemt er det 😛 Lækre cookies på 20 min

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekagedag