Sunde cookies

Jeg bestod!

Teoriprøve bestået

Jeg var til teoriprøve her til morges. Siger det bare kl. 9.30 i Hillerød er alt for tidligt på en mandag, hvor man har ferie… Nå men jeg har siddet og terpet teori i flere uger, hvor det har gået sådan lidt forskelligt efter hvad spørgsmålene var. Så jeg var lidt nervøs for, om jeg ville få en irriterende prøve, hvor svarene lige så godt kunne være det ene som det andet. Heldigvis fik jeg en “nem” prøve, efter min mening. Jeg bestod med kun en fejl! Jeg er så glad og stolt over mig selv!  Nu kan jeg endelig komme videre med kortet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde cookies