For en gang skyld lad mig være ærlig

Hvem er ens rigtige venner?

Venner

På det seneste er der gået en masse ting op for mig angående mine venskaber.

Det er altid når man har det sværest, man finder ud af, hvem ens rigtige venner er. Det er dem, der står klar med det samme for at hjælpe dig eller bare få dine tanker væk for en stund. Jeg er så heldig at have en del af dem. Faktisk blev jeg overrasket over, hvor langt de vil gå for at gøre mig glad.

På en af mine mest forvirrende dage, hvor alt bare gik i sort i mit hoved, stod de klar med det samme. (kan i læse om her). Siden har de bare været rigtig gode til at komme forbi. Vi har haft det sjovt, har skypet i timevis og har haft  lange gode samtaler.

Jeg ved godt,  jeg også har været hos dem, i deres svære perioder, men jeg havde aldrig regnet med at få så meget  opbakning, som jeg har fået. Det er jeg virkelig taknemmelig for.

 

Citat om venskab

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For en gang skyld lad mig være ærlig