Hvem er ens rigtige venner?

Nyt design

Simone Damsfeld 2

Efter næsten et år som basic blogger, har jeg nu valgt at opgrade til plus blogger. Det giver mig en masse nye muligheder ren designmæssigt. Jeg var ved at blive lidt træt af bloggens gamle “head” (billedede øverst). Udover det nye billede øverst, har bloggen fået nyt design. Der er kommet nye links og ny skrifttype. Jeg kunne vælge i mellem et hav af muligheder, men var egentlig tilfreds med den enkelhed bloggen havde, så jeg har bare tilføjet noget små ændringer. Så lidt er der sket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er ens rigtige venner?