Outfit #3 - Min nye jakke

Det var den påskeferie

Opdateret for nylig1Jeg håber at i læsere har haft en dejlig påskeferie. Min har i hvert fald været fyldt med venner og familie.

Jeg har stort set været sammen med mine venner hver dag i påskeferien. Det er det skønne ved ferie, der får man rigtig tid til at se hinanden. Jeg havde besøg af en af mine gode veninder, hvor vi brugte dagen på at tage billeder. Jeg har været ude og spise med mine venner. Været ude og bowle, hvor jeg tabte big time… Påsken stod også på en bytur og træf (et sted hvor folk tager hen og viser deres biler frem), en ny ting jeg er begyndt på med en af mine venner. Derudover har jeg været i sommerhus med mine forældre, for at komme lidt væk fra de vante omgivelser.

Jeg har selvfølgelig også været til påskefrokoster med familien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #3 - Min nye jakke