1. April

Bikini inspiration

 

1: overdel her & underdel her, 2: overdel her & underdel her, 3: overdel her & underdel her, 4: her, 5: overdel her & underdel her

Biniki

Nu er det endelig ved at blive varmere i vejret. Det fik mig til at tænke på, at det snart er sommer og man skal ud og bade. 😛 Jeg elsker at være på stranden eller i poolen. Det er afslappende at ligge i solen, men til tider lidt kedeligt, da jeg altid har haft en lille vandhund gemt i mig, så jeg vil hellere ud og bade. Hver år køber jeg en ny bikini, hvilket er med til, at jeg allerede har 5 i forvejen. Haha, man kan jo altid bruge en ekstra. 😉 Jeg har i hvert fald fundet mine 5 favoritter fra Magasin.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. April