Outfit #5 - Perfekt hverdags look

Marmor

Marmor

1. her, 2. her, 3. her, 4. her, 5. her

Marmor tøj

Sko: her, lys top: her, mørk top: her

 Marmor var det hotteste i firserne. Nu er det tilbage på en ny og moderne måde. Udover at indrette sit hus med marmor møbler og mindre pynte ting, er tøj og sko med marmor mønster ved at komme frem igen.

Kählers nyeste kollektion af vaser er med perlemors striber. De er simpelhen så fine, men nu har jeg allerede dem med sølv striber, som jeg er rigtig glad for. De lyse perlemors striber er med til at gøre vasen mere feminin.

Jeg har fundet nogle af mine yndling ting med marmor, som i kan se på billederne. Specielt Kähler vaserne og marmor uret er mine favoritter.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #5 - Perfekt hverdags look