Rejser

Outfit #6 – Business look

 

IMG_2088IMG_2110IMG_2106IMG_2113IMG_2131

Blazere: lignende her, Bodystocking: her, Bukser: lignende her

Håber I har haft en skøn weekend, det har jeg i hvert faldt. Jeg havde besøg af en ven i fredags, hvor jeg også modtog min gallakjole. Jeg har galla på min skole den 4. maj, så der er tre små uger til. I går startede jeg dagen med en løbetur. Nøj, det var varmt. Jeg døjer med en overbelastning i knæet for tiden, men jeg havde det så varmt, at jeg helt glemte at tænke på knæet, haha. Om aftenen var jeg til fødselsdag hos min kusine og fætter, som altid er en fornøjelse at være sammen med. Dagen i dagen har stået på ren afslapning.

Her er lidt outfit billeder. Denne gang et lidt anderledes sæt, med et business look. Nu har jeg altid elsket at lege med at sammensætte tøj, og dette sæt passer meget godt sammen. Hvad synes I om det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejser