Tak, fordi i læser med

Studenterkjoler // 2016

Selvom jeg stadig har et år tilbage på skolebænken, før jeg kan kalde mig student, skal i ikke snydes for lidt inspiration. Jeg er selv begyndt at kigger efter en kjole, men jeg venter med at købe den til næste år. Tiden indenfor mode skifter nemlig hele tiden. Sidste år så jeg den smukkeste hvide kjole, som mange studenter havde på. Kjolen er ikke til at finde nogle steder, selvom jeg ved den var fra Gina Tricot, ellers var det uden tvivl den kjole jeg skal have på.

Kjole 1: her, Kjole 2: her, Kjoler 3: her, Kjole 4: her, Kjole 5: her, Kjole 6: her, Buksedragt: her.

Studenterkjoler72963142002

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak, fordi i læser med