Studenterkjoler // 2016

Forlænget weekend planer

DSC_0124

Sikke et lækkert vejr det er blevet. Mit humør bliver dobbelt så højt, når solen skinner. De sidste par løbeture har været i sådan et skønt vejr 🙂

I aften er der galla på min skole, så jeg skal til at gøre mig klar. Jeg er altid så langsom…   Jeg håber jeg kan nå at få taget lidt billeder af mig kjolen, så i også kan se den. Jeg skal mødes med en veninde før festen  for at spise lidt sushi. Ellers skal der bare festes i gennem.

I morgen tager jeg hjem til min kusine for at planlægge tøj til min anden kusines konfirmation. Min mindste kusine skal nemlig konfirmeres og det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg skal også selv til at planlægge en fest, da jeg om 16 dage fylder 19 år. Synes altid der sker så meget i maj.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Studenterkjoler // 2016