Outfit #9 - Galla

Outfit #10 – Kusines konfirmation

13173851_10209288753886676_7315126085504732452_n

I weekenden blev min kusine konfirmeret. Hun var simpelthen så smuk og vejret var også så skønt, hvilket var med det at gøre dagen helt perfekt. Min kusine er en rigtig hestepige, så heste var et gennemgående tema. Hendes hest fra rideskolen stod og ventede på hende, da hun kom ud fra kirken. Også sangskjuler, bordkort og banner var med heste.

På billedet er det mine to kusiner og jeg. Min kusine Ida og jeg begyndte allerede for 4 år siden på en video til Laura, som hun fik til hendes konfirmation. I videoen var der en sød tale og små klip af Laura og os. Efter videoen holdt vi så en tale. Hun blev rigtig rørt, men vi var slet ikke færdige, for senere kom vores sang til hende, i en kæmpe lyseblå neglelak sangskjuler. Selv vores gave til hende var pakket ind i en skotøjsæske overklistret med billeder af Laura og os kusiner. Hvad gør man ikke for sine kusiner. ♥

 

DSC_0303DSC_0297

Playsuit: her, Sko: her

Jeg var rigtig glad for mit outfit til konfirmationen. Jeg følte mig godt tilpas i det og synes farven var rigtig sød. Jeg havde lusket mig frem til at temafarven var lyserød, så det skulle mit tøj også være. Buksedragten/playsuit købte jeg over nettet på Asos.com, lige for tiden er den udsolgt. Jeg valgte at købe min i en UK 10, størrelse 38, da der stod at størrelserne var lidt små. Skoene har jeg købt i Deichmann.com. De er også lyserøde, men skoene er udsolgt på nettet, så kunne kun finde dem i hvid og sort til jer nu.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #9 - Galla