Mine sunde retter

Forårssæt fra Vila

Tøj fra Vila

T-shirt 1: her, Shorts 2: her, T- shirt 3: her, Nederdel 4: her, Buksedragt 5: her, Buksedragt 6: her.

Vilas nye forårs kollektion er ved at komme ud i butikkerne, men hvis i ikke kan vente kan i allerede nu shoppe hele kollektionen online. Jeg er vild med sæt der matcher. Det er simpelthen så fint til en forårsdag. Jeg har allerede en del buksedragter i mit skab, som jeg glæder mig til at bruge, nu hvor det er blevet lidt varmere i vejret. Jeg har udvalgt to sæt og to buksedragter, som jeg overvejer selv at få fingrene i.

I sidste weekend havde jeg min korte lyserøde buksedragt på, som jeg bestilte over nettet. I kan se eller gense buksedragten her!

Hvilket sæt / buksedragt kan i bedst lide? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine sunde retter