Fødselsdagsugen

Outfit #11 – Læderjakken

Det snart et stykke til siden jeg fik taget disse billeder. Bladene var ikke engang sprunget ud endnu. Nu er det blevet en del varmere, men jeg synes det er synd ikke at bruge disse billeder.

Jeg har sorteret godt og grundigt i mit tøjskab her i foråret. Noget var blevet for stort efter al min træning og noget trængte bare til udskiftning. Til gengæld har familiens tøser fået en ny garderobe… og jeg har til en god undskyldning for at købe nyt, nu hvor der igen er plads i skabet.

Jakke: lignende her, T-shirt: lignende her, Bukser: her

IMG_2252IMG_2278IMG_2262IMG_2243IMG_2272IMG_2290IMG_2294

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsugen