Outfit #11 - Læderjakken

Kjoler & jumpsuits fra H&M

Tøj

Jumpsuit 1: her, Jumpsuit 2: her, Kjole 3: her, Kjole 4: her, Kjole 5: her, Jumpsuit 6: her.

Nu er vejret endelig blev varmere og det er tid til noget nyt sommertøj. Denne gang har jeg fundet kjoler og jumpsuits fra H&M. Jeg er selv ret glad for lyse farver om sommeren. Det udstråler en glæde. Jeg har været i H&M for at købe en jumpsuit i hvid med et lysegråt mønster på, rigtig sød. Den glæder jeg mig til at begynde at bruge.

Hvilke er jeres favoritter fra H&M’s sommerkollektion?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #11 - Læderjakken