Kjoler & jumpsuits fra H&M

Hemmelighederne bag en blogger

Simone x3

Der ligger en masse hemmeligheder bag en bloggers indlæg. For hvordan kan det være at en blogger ser så glad og frisk ud hver dag? Hvordan kan de lægge outfits billeder ud med klar blå himmel, når det har regnet hele den sidste uges tid. Hvor får de tiden til at skrive alle de indlæg med kreative og spændende idéer til mode, indretning og mad, når de også har en fyldt hverdag, som alle andre?

Her kan I få hemmelighederne bag:

♥ For at få de perfekte billeder tager vi flere hundrede, hvor vi beskærer og redigerer dem. Mange vælger at bruge et spejlreflekskamera for at få den bedste kvalitet.

♥ Det er næsten altid enten for koldt eller for varmt at få taget billeder, og så ser det bare akavet ud. – men vi gør det alligevel, fordi vi elsker resultatet.

♥ Man ligner som regel en idiot, når man tager billeder af sin mad. Mange gange skal man op og stå på en stol eller rykke rundt på tallerkenen/maden for at få den bedste vinkel.

♥ Mange af vores indlæg er planlagte. Nogle blogger (som regel dem der lever af det) bruger endda en blogger-kalender til at få et overblik over ugens indlæg. Jeg skriver typisk mine blogindlæg i skolen eller om aftenen på hverdage eller i weekenden. Det afhænger af  hvornår jeg får en idé til et nyt indlæg. Jeg har altid min mobil på mig, hvor jeg skriver alle mine idéer ned, så jeg altid kan huske dem. Så mine indlæg er både planlagte og spontane.

♥ Det samme gælder Instagram. Mange af billederne er taget for flere dage siden, men bliver lagt op, så det passer med blogindlægget. – Reklame for indlægget.

♥ Når en blogger laver mad og lægger fine billeder op af anretningen, er det sjældent at maden ser præcis sådan ud, når den bliver spist. Ofte styles maden på en pæn tallerken i det rette lys, det perfekte sted. 5 min efter billedet er taget, bliver halvdelen af maden pakket væk og spist fra en anden tallerken henne i sofaen.

♥ Når vi tager outfits billeder pakker vi som regel en taske med 5-6 outfits, hvor vi så går rundt til forskellige locations og skyder billederne. Så har vi en masse billeder, som kan lægges op de kommende uger. For i virkeligheden render vi rundt i småkedeligt tøj derhjemme.

Var der nogle af hemmelighederne der overraskede dig? Så lad mig høre i kommentarfeltet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler & jumpsuits fra H&M