Et smut i sommerhus

Eget domæne

www.simonedamsfeld.dk

Jeg bliver mere og mere ambitiøs omkring min blog. Jeg vil gerne have den skal se professionel ud. Forhåbentligt begynder den at skille sig ud fra de andre plus blogger. Jeg synes ihvertfald selv, jeg har gjort en del. Mine billeder er altid i god kvalitet og mit design står skarpt. Nu har jeg også fået mit eget domæne. (Et domæne er navnet på hjemmesiden.) Jeg er stadig en del af Bloggers Delight, men hedder det ikke mere efter mit rigtige navn. Håber det vil gøre det nemmere at finde min blog på nettet og være professionel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et smut i sommerhus