Eget domæne

Eksamener…

DSC_0384

I denne uge startede eksamenerne. Jeg skal op i Business to Business,  også kaldet B2B. Det skal alle på andet semester, spørgsmålet var mere hvad det andet fag blev. Vores afsætningslærer havde sagt til klassen om fredagen, at vi skulle op i hendes fag. Hun gjorde det virkelig realistisk med at fortælle om datoer og forløbet. Jeg troede ikke et sekund på hende. Folk prøvede at overbevise mig om, at det var rigtigt. Jeg skrev her på bloggen i sidste uge, at jeg troede vi skulle op i matematik. Det fik jeg ret i. Hele klassen blev skuffet over at vores lærer havde narret os. Haha, en lærer må jo ikke sige det før tid. Det var også tydeligt at vores matematiklærer gik rundt og stressede med os, som den eneste lærer, over alt det vi skulle nå her til sidst.

Min B2B eksamen arbejder jeg på lige for tiden. Jeg skal aflevere min synopsis på tirsdag, På onsdag får jeg min matematik caseopgave (eksamensopgave).  Begge mine eksamener ligger i starten af uge 25. Så nu skal der bare knokles med tal og fagord.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eget domæne