Før udsalg hos Nelly.com

Opdatering på mit værelse

Siden jeg sidst skrev om mit værelse, er der sket en del. Jeg har fået en stor ny seng, som fylder en del på værelset. Jeg har fået fjernet min gamle stol, da der ikke var plads til den mere. Jeg er også gået væk fra farven lilla, eller det prøver jeg på. Jeg mangler stadigvæk at finde det rigtige tapet til væggen. Tænker det skal være sølv og hvidt, i et roligt mønster. Det vil passe godt til mine vaser og lysestager.

Jeg er stadig et ordensmenneske. Mit værelse er altid rent og ryddeligt. Det imponerer mange, da de kender til mine tøjkriser med tøj ud over det hele.

Hvis i vil se forskellen mellem mit værelse nu og før kan i se det her!

 

DSC_0443

Min dejlige store seng

DSC_0456

Lysestager fra Kähler og George Jensen

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før udsalg hos Nelly.com