Opdatering på mit værelse

Outfit #12 – Et fint sommersæt

Top: her, Nederdel: her.

DSC_0253DSC_0237DSC_0192DSC_0180DSC_0198DSC_0210

Jeg sidder lige nu midt i min eksamensforberedelse i matematik. Nøj, jeg synes godt nok opgaverne er svære. Vi har ikke rigtig fået undervisning i det opgaverne omhandler. Så google er det, der redder det hele. Jeg frygter lidt hvordan det kommer til at gå til eksamen, men nu må vi se.

Jeg har lidt outfits billeder til jer i dag, et fint sommersæt fra Nelly og Vero Moda. Lige nu er vejret bare kedeligt, men forhåbentlig kommer der snart sommervarme til os igen. Jeg vil i hvert fald gerne i sommertøjet snarest.

Når jeg er færdig med mine eksamener, vil jeg lave et indlæg om gode fund på udsalg.

(Toppen jeg har på er på udsalg hos Nelly) 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på mit værelse