Udsalgs fund

Outfit #13 – Outfit fra lillebrors dimission

DSC_0504DSC_0503DSC_0495DSC_0523

Nederdel: her, Bluse: her, Sko: her.

Min lillebror havde dimission i onsdags på hans skole, hvor han fik overrakt sit eksamensbevis. Det er efterhånden 3 år siden det var mig, der fik overrakt mit eksamensbevis. Siden den dag blev mit liv fuldstældigt forandret. Jeg valgte at tage på efterskole et år, som gjorde at jeg fik en masse oplevelser og nye venner. Siden da har jeg gået på en medieskole og nu en handelsskole. Min bror skal på handelsgymnasiet, så begge børn i familien, går nu i forældrenes fodspor. Det er lidt sjovt, at det ofte ender sådan.

Jeg havde dette outfit på til arrangementet. Det passer rigtig fint til en begivenhed, hvor man godt må være lidt fin uden det bliver for meget. Jeg glæder mig til at skulle på ferie, hvor jeg helt sikkert skal have det med i kufferten.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgs fund