15% på alt hos Nelly kun i dag!

Outfit #14 – Mine yndlings shorts

DSC_0378.JPG 1DSC_0407.JPG1DSC_0415.JPG 1

Toppen er fra H&M og shorts fra Shein.

Denne gang er der lidt sommerhus stemning på billederne. Jeg var i sommerhus den weekend, hvor vejret var dejligt solrigt. Det kan man ikke rigtig sige om det nu, hvor det bare er vådt og gråt. Jeg har haft sommerferie i næsten to uger nu, hvilket er skønt. Denne uge har jeg brugt sammen med mine venner, inden vi alle tager på ferie. Det er lidt problemet, når vi gerne vil lave noget fælles, at vi har ferie på forskellige tidspunkter. I morgen skal jeg have ordnet nogle praktiske ting, inden en ny uge starter, hvor jeg blandt andet skal til Coldplay koncert i Parken.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15% på alt hos Nelly kun i dag!