Mine seneste køb

Coldplay koncert – Parken

13915914-britain-glastonbury11419240-chris-martin-from-the-british-band-coldplay-performs-live-at-parUdklipIMG_2297

Tirsdag aften var jeg inviteret til Coldplay koncert i Parken af min mor. Sammen med 45.000 andre var vi klar til koncert, og heldigvis havde Coldplay fået trumfet igennem, at der skulle være tag på Parken. Ellers var det blevet en våd omgang! Vi fik alle tildelt et armbånd så hele Parken lyste op i forskellige farver under koncerten. Coldplay er kendt for regnbuens farver, og dem var der i massevis. Hele Parken lyste op flere gange i forskellige farver. Fra loftet og scenen blev konfetti skudt ud over publikum i regnbuens farver. Chris (forsangeren) var fyldt med energi og fik publikum med på alle sangene. Coldplay brugte i alt 3 scener, så de blev nærværende for alle i salen. Ild, konfetti, lys, laser og kæmpe balloner var med til at få publikum med, hele tiden. Alle havde en fest, og folk hoppede, dansede og sang med på numrene. Jeg havde en fantastisk aften og det er jeg sikker på at alle i Parken havde.

Jeg har redigeret en lille video fra aftenen, så i kan se hvor vildt det var.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine seneste køb