Capri

Min krop og træning

IMG_2813IMG_2812IMG_2759IMG_2798IMG_2726

 

Jeg har altid været pigen, der gik til sport som barn. Dans, håndbold, svømning har jeg dyrket i en del år. Senere blev det spinning, yoga og badminton, dog af kortere varighed.

I 2012 var jeg ude for en “mindre ulykke”. Jeg fik spændt ben og faldt uheldigt. Efter en masse undersøgelser, endte det med en kikkertoperation i venstre knæ, og genoptræning tre gange om ugen i et halvt år… Ikke at kunne gå, og skulle gå med krykker er et mareridt. Jeg fik af vide af min fysioterapeut at jeg ikke måtte løbe foreløbig, hvilket var rigtig skidt, for jeg skulle starte på efterskole og der var morgenløb hver morgen. Great! På det tidspunkt havde jeg kun løbet korte ture. Da jeg så startede på efterskolen og så de andre løbe hver morgen, blev jeg hurtigt fristet til at løbe/gå med. Jeg havde lavet en aftale med min kusine, som jeg var på efterskole med, at vi skulle kunne løbe morgenruten på 1,7 km. uden stop inden jul. Lyder nemt, men ikke med overbelastninger, hvor man skal starte forfra hele tiden… Mit mål blev opfyldt og jeg fik blod på tanden. Siden den dag, har jeg aldrig stoppet med at løbe, før jeg har nået de antal kilometer jeg har sat mig for at løbe.

I december 2015 løb jeg 5 dage om ugen (6 km pr. dag) og trænede mit daglige træningsprogram, som bestod af mave og styrkeøvelser. Nu løber jeg 2-3 gange om ugen, i alt 18 km. om ugen. Har fokus på mave, styrke og smidighed, som jeg træner hver dag. Fitness World bruger jeg også en gang imellem. Jeg træner bedst ude i naturen, uanset vejr. Jeg har ikke lyst til at træne i fitnesscenter hver dag, men i perioder giver jeg den også gas i centret. Følelsen af ny energi.

For mig har træning givet mig en stor glæde og energi. Jeg bliver helt rastløs i kroppen, hvis jeg ikke får trænet. Det lækre er jo, at den flade mave kommer frem. Det er den især kommet efter mine mange maveøvelser hver dag.

Det skal også siges, at det er lige så vigtigt at spise sundt. Nu er det ikke noget problem for mig. Jeg ELSKER frugt og grønt og spiser rigtig meget af det. Jeg hader fastfood og har ikke spist Pizza i 10 år, og jeg har aldrig smagt en cheeseburger, hvilket jeg heller aldrig kommer til.

IMG_2768

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Capri