Tilbage på skolebænken

Ønskeliste

 

Indeholder reklame-links Udklip.PNG 1

Y.A.S kjole | Jane Kønig halskæde | Ray-Ban solbriller |  Nike sports bh | Nike tights

Jeg har lavet en lille ønskeliste over de ting, jeg godt kunne tænke mig. Jeg har forelsket mig i denne skønne kjole fra Y.A.S, den er simpelhen så fin. Desværre er jeg for nærig til at bruge hele min SU på den… Træningstøj er noget jeg bruger en del. Jeg mangler en ny sports bh, da den jeg har ikke er meget værd mere. Jeg vil bare gerne finde den helt rigtige, før jeg køber en ny, kender i det? Ray-Ban har altid været mit yndlingsmærke i solbriller. Jeg har denne sommer købt et par solbriller, der minder om dem på billedet, for at prøve modellen af. Så nu må jeg snart eje den originale model fra Ray-ban. Jane Kønig Lovetags smykker synes jeg er søde og fine. Jeg har længe gerne ville have smykket med et S.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på skolebænken