Drømme indretning af bolig

Outfit #22 – Klar til på søndag

IMG_2937IMG_2932IMG_2936IMG_2895

Solen skinner og vi har fået sommervarmen tilbage for en stund. I kan måske genkende tøjet fra andre billeder, men ville prøve at style tøjet på en lidt anderledes måde, end jeg normal plejer. Jeg synes det er et fint sæt, måske lidt amerikansk inspireret, som jeg egentlig godt kan lide.

På søndag har jeg tilmeldt mig et løb, hvor jeg skal løbe 10 km. Jeg deltog også i løbet sidste år, men var ikke tilfreds med min tid. Det vil jeg lave om på i år. Jeg løber kun korte ture i denne uge, så jeg kan spare på kræfterne til på søndag. Så træner jeg i stedet mere styrke og smidighed. Nu er det et år siden, jeg sidst var med i et løb, men kan godt huske at man hurtigt føler sig presset. Man begynder automatisk at løbe hurtigere, for at følge med nogle, som  man måske ikke engang løber mod. Det er bare vigtigt for mig at holde mit eget tempo, så jeg ikke løber mig træt. Mit mål er at løbe ruten på under en time, gerne 55 min. Nu må vi se, hvad det kan blive til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drømme indretning af bolig