Outfit #22 - Klar til på søndag

14 facts om mig

IMG_2881

Det er efterhånden noget tid siden, jeg har skrevet nogle facts om mig selv. Man ændrer sig jo også lidt med tiden.   Vi har alle nogle særlige og unikke egenskaber, der gør os til den person vi er. Jeg har gået og tænkt lidt over flere facts om mig. Der er mange ting, som man normalt ikke lægger mærke til i hverdagen, men som er lidt sjove, når man tænker over det. Jeg har samlet lidt facts, så i kan blive lidt klogere på pigen bag tasterne.

14 facts

 1. Jeg har ingen huller i ørene. Det er også helt bevidst, at jeg ikke har det. Som lille havde jeg en fordom om folk med huller i ørene. Selvom den ikke holdt, har jeg ikke tænkt mig at få det lavet.
 2. Jeg ligger altid uroligt, når jeg prøver at falde i søvn om aftenen. Tror der er nogle, der har været irriteret over det, haha.
 3. Jeg kan bedst lide at sove i et køligt rum, hvis det er for varmt føler jeg, at jeg bliver kvalt.
 4. Jeg drømmer om at få et stort walk in closet, til alt mit tøj. Misunder mine forældre på det punkt.
 5. Jeg er en stræber. Går altid efter de gode karakterer og mine mål.
 6. Mine yndlingsfarver lige for tiden er hvid, sølv og rosa.
 7. Jeg tager altid trapperne på hovedbanegården, i stedet for rulletrapperne. Det gælder også når jeg har travlt, er på vej hjem fra byen eller er træt i benene efter træning. Det er lidt blevet et princip.
 8. Jeg laver altid mine lektier med det samme, ellers kan jeg ikke sove om natten. Stræber-genet.
 9. Jeg er imod alle former for rygning og har aldrig taget et hvæs af noget. Det gør ondt på mig at se en jeg holder af skade sig selv ved at ryge…
 10. Jeg går altid med min Simone halskæde.
 11. Jeg går mest i lyse nuancer om sommeren og mørke nuancer om vinteren.
 12. Jeg tager alt for lange bade.
 13. Jeg er afhængig af flammer på snapchat.
 14. Jeg svinger alt for meget med håret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit #22 - Klar til på søndag