14 facts om mig

Ny personlig rekord!

Herlevløbet 2016

Yeah! Jeg nåede mit mål! Jeg deltog som sagt i Herlevløbet sidste år og fik en tid på 1 time og 3 min, som jeg ikke var stolt af. Jeg gik kold undervejs og vidste godt min tid ville blive dårlig. Siden da har jeg trænet af ren lyst. Jeg løber mange kilometer og træner flere timer styrke og smidighed om ugen. Jeg valgte bevidst at træne mindre denne uge, for at gøre klar til de 10 km, så jeg ikke ville blive træt på sammen måde som sidste år.

Nu kan jeg stolt sige jeg kom over målstregen på en tid på 53 min og 7 sek. Det giver mig en 7. plads blandt kvinder i distancen “kvinder 10 km”.  Jeg slog min egen rekord som var på 54 min og 26 sek. Det var til Nordbo løbet i Slagelse i 2014. Jeg er sikker på at jeg med tiden vil slå den rekord igen, men lige nu er jeg glad for at jeg løb 10 min. hurtigere end sidste år.

Jeg har foreløbig løbet 84 km i denne måned. Så mit næste mål er at løbe 100 km inden torsdag den 1. september. Der er lige 16 km endnu, så det er min 6 km rute, der skal løbes de næste 3 dage. Så har jeg endnu en rekord, nemlig at havde løbet længst i denne måned.

(Hvis i vil læse mere om løbet kan i læse eller genlæse om min oplevelse fra 2015 her.)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 facts om mig