Serie anbefaling: SKAM

Outfit #27 – Eftersårskjole

Indeholder reklame-links IMG_2858IMG_2856IMG_2855IMG_2876IMG_2881IMG_2885

Disse outfit billeder passer perfekt til i dag. De blev taget på en regnvejrsdag, som denne. Vi måtte stille os indeunder et stort træ, for at for lidt læ. Regnen kan få mit smil frem på de særeste måder. Den er livsbekræftende og minder mig om, at der kan være svære dage, men at solen kommer igen og problemer stille og rolig går væk.

Jeg er iført en stribet kjole fra Vila. Det er en fin hverdagskjole til sensommeren eller efteråret, da der er lidt varme i den. Farverne passer godt til årstiden. Jeg har den i mørkeblå og hvid, kan godt lide at alt ikke bare er sort. Den er også i mange andre farver. Den findes både med korte og trekvart lange ærmer, alt efter hvad man er til. Kjolerne kan i få fingrene i her (kort ærmer) og her (lange ærmer).

Jeg har brugt weekenden sammen med mine venner i byen og til introfest på min skole. I dag tager jeg det stille og rolig, får samlet tankerne og gør klar til en ny uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie anbefaling: SKAM